Besök i bagarstugan
Det är lite utav en lyx att kunna ha tuttull, tjock- och ärtbulla hemma i frysen. Så idag har vi sett till att fylla det förrådet.
Tidig morgon...(7.30) oj oj... och hela dagen i bagarstugan. Idag har man blivit gräddarkungen! Det är inte så bara att grädda de där bullan, rätt teknik å perfekt mkt eld då blir det bra.
Tidig morgon...(7.30) oj oj... och hela dagen i bagarstugan. Idag har man blivit gräddarkungen! Det är inte så bara att grädda de där bullan, rätt teknik å perfekt mkt eld då blir det bra.
Kommentarer
Postat av: Emmy
Hej! Vad kul att du oxå har en blogg! Hoppas allt är bra med dej och att du haft en bra jul och en god start på det nya året! Kram
Postat av: Anita
Nu har jag hittat din blogg:) Tack för maten igår, det luktar gott än!
Trackback